Rólunk

Több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezem bútorok gyártása terén -  kiváló minőségű méretre szabott bútorokat készítek pontosan az ügyfeleim egyedi elképzelése alapján, legyen az konyhaszekrény, beépített szekrény, fürdőszoba bútor, előszoba bútor és hálószobai vagy irodabútor.

Munkám során a legújabb technológiákat használom, precízen és mindig az előre megegyezett időpont szerint dolgozom. Az ügyfelekkel szembeni egyéni hozzáállással űgyesen tudok eleget tenni a legigényesebb követelményeknek is, így színben és méretben pontosan a lakásába illő bútort készítek. Kisebb bútorfelületek és bútordarabok megmunkálásán és gyártásán át a nagy méretű bútordarabokig mindenfélét elkészítek személyre szabott elképzelés szerint legfőképpen a szlovák és magyar Komárom-i körzetben, de természetesen az ország bármely részén is. Célom, hogy ötleteit kreatívabbá tegye a valóságban.

Amennyiben parkettázásra van szüksége, bátran hívjon, valamint bútorok összeszerelését is szívesen vállalom.
Az alapanyagok pontos színét, struktúrájá és minőségét megtekintheti a a mintaskálánkon a személyes találkozón folytán, miután elkészítem az árajánlatot a kívánt bútor ismeretében. Örülök az együttműködésnek, alkossunk együtt valami szépet otthonába.