Rólunk

Cégünk bemutatja a a belga gyártású lovaknak készült tápszert. A Cavalor már 25 éve jelen van a piacon és ezidő alatt pótolhatatlan tapasztalatokat  szerzett a lovak táplálásában. A lovak táplálása különálló tudomány és a Cavalor olyan élelmiszer, amely nem becsüli ezt alá, valamint alkalmazkodik az új piaci igényekhez.

A lovak jólléte a megfelelő mozgás mellett kiegyensúlyozott étrendet is igényel. A Calavor lótakarmánya speciálisan a lovak egyéni anyagcseréjéhez és testfelépítéséhez mérten lett kifejlesztve. A takarmányok, adagok, takarmány-kiegészítők kombinációi vagy a takarmánykombinációk helyes választéka révén elérheti, hogy a lova hosszútávon egészséges legyen.

Kínálatunkban megtalálható a minőségi takarmányok és vitaminok széles választéka aktív versenylovak, tenyészlovak, csikók és akár pónik részére egyaránt. A Calavor termékek optimális növekedést biztosító összetétellel rendelkeznek a legkülönfélébb terhelésű lovak számára is. A takarmányozás mellett találhat nálunk lovaglórácsokat, alvó takarókat, konténereket és adagolókat, lovagló nadrágot, sportingeket, átmeneti- és téli kabátokat, sültössapkákat különféle stílusban stb.

Állunk rendelkezésére a hét minden napján!