Rólunk

2007-ben alapított cégünk, a CZÉRETRANS telephelye Kürtön található. Szlovákián belül hivatalos forgalmazói és kiskereskedelmi eladói vagyunk  a ZETOR márkájú traktoroknak és eredeti alkatrészeinek. A Zetor traktorok megbízható, nagy teljesítményű és alacsony fogyasztású gépek. Elsődleges célunk, hogy ügyfeleinket gyors és szakértői eladással, szervizszolgáltatással, alkatrészellátással és tanácsadással tudjuk kiszolgálni. A gépforgalmazás kürti telephelyünkről történik.

Egyéb szolgáltatásaink közé tartozik a betongyártás, földmunkák és tereprendezés. Foglalkozunk továbbá a nemzetközi áruszállítással és továbbítással. Szolgáltatásainkat elsősorban az egyéni vállalkozók és kisvállalkozások számára kínáljuk.

Amennyiben kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, keressen minket a megadott telefonszámon, e-mailben vagy akár az ürlap kitöltése által. Szívesen állunk rendelkezésére és elkészítjük az Ön igényeihez igazított árajánlatot a kívánt termékre. Kérjük, jelezze igényeit, keressen bizalommal, igyekszünk megfelelni elvárásainak.