Rólunk

Látogasson meg minket és kóstolja meg az ír, magyar és mexikói konyha specialitásait. Az általunk kínált ételek javarészt eredeti receptek szerint készülnek, saját tapasztalatainkkal gazdagítva. Ételeink minőségi és természetesen friss alapanyagokból készülnek. Tradicionális ételeink mellett ne hagyják figyelmen kívül a steak- és desszert kínálatunk széles választékát sem. A finom ebéd vagy vacsora után bizonyára jól fog esni egy sör vagy egy pohár bor. Kínálatunkban kiváló csapolt söröket találnak, de megkóstolhatják nálunk az eredeti ír Guiness-t is. Kellemes, a klasszikus ír kocsmák hangulatát idéző környezetbe várja Önöket éttermünk személyzete.

Éttermünk mellett szálláslehetőséggel is szolgálunk. A kellemesen elköltött vacsora után panziónkban kényelmes pihenést biztosítunk mindenki számára elérhető áron. Panziónktól nem messze található a nagymegyeri termálfürdő (10 km). Ellátogathat a nevezetességekben és vásárlási lehetőségekben gazdag Győrbe (15 km), ahol kellemes napot tölthet el.

Szeretettel várjuk Önöket. Személyzetünk gondoskodik arról, hogy kényelemben és jó hangulatban töltse nálunk szabadidejét!